Rendelőnk

Korszerűen felszerelt, légkondicionált rendelőnk a XIII. kerületben, a Dózsa György úti metró megállótól és az Árpád hídtól mindössze 5 perc sétára, a Véső utcában várja Önt.

Rendelőnk

Fogászatunkon 4 székben nyújtunk széleskörű ellátást az esztétikai fogászattól a gyermek fogászaton át a szájsebészeti beavatkozásokig.A rendelőnkben rendelkezésre álló digitális röntgen készülék segítségével helyben, akár azonnal elkészítjük a kezelési tervhez szükséges panoráma, vagy intraorális röntgenfelvételeket. Szükség esetén lehetőség van arcüreg, illetve állkapocs ízületi felvételek készítésére is. A felvételek a modern digitális technológiának köszönhetően minimális sugárzás mellett készülnek, és kérésére CD-n át is adjuk, illetve e-mailben elküldjük Önnek a vizsgálat után.

Tudjuk, hogy az idő fontos tényező akkor is, ha kezelésre érkezik, vagy ha sürgős ellátást igényel panasza. Ezért igyekszünk minden esetben a lehető legkorábbi időpontot biztosítani, minimális várakozási idővel a rendelőben. Időpont foglalási rendszerünknek köszönhetően a várakozási idő általában nem haladja meg a 15 percet rendelőnkben, és mindig tudunk időpontot biztosítani akut probléma esetén is. Hogy a váróteremben töltött idő gyorsabban teljen, ingyenes WIFI használatot biztosítunk.

Számunkra a páciens az első. Rendelőnkben barátságos légkörben, türelmes szakorvosok várják, akik a kezelés előtt, alatt és után folyamatos, részletes tájékoztatást adnak az elvégzett kezeléssel kapcsolatban.

A kezelések során a legkorszerűbb berendezéseket és a legkiválóbb minőségű anyagokat használjuk, hogy a kezelés fájdalommentes, a végeredmény pedig esztétikus és tartós legyen.
 

Műszereink

Digitális fogászati röntgen

Digitális fogászati röntgen

Segítségével pontos képet kaphatunk a fogak és az állkapocs állapotáról a kezeléseket megelőzően.

Ózongenerátor

Ózongenerátor

Rendelőnkben rendszeresen ózonos fertőtlenítést végzünk, mely hatékonyan pusztítja el a vírusokat és baktériumokat.

Soft laser

Soft laser

A fogágy és a szájnyálkahártya betegségeinek (afta, herpes) hatékony kezelését segíti.

Elektrokauter

Elektrokauter

Elektrosebészeti eszköz, melynek segítségével pontos, precíz, vérzésmentes metszéssel végezzük a szájsebészeti beavatkozásokat.

Litex plasma

Litex plasma

Íves fogfehérítő rendszer – a ragyogóan fehér mosolyért.

SDI Radii Plus

SDI Radii Plus

Fotopolimerizációs és fogfehérítő készülék – a professzionális fogfehérítéshez

Apex locator

Apex locator

Segítségével bemérhető a gyökércsatorna, ami a precíz feltárást, valamint a teljes gyökércsatornát kitöltő gyökértömést teszi lehetővé.

Intraorális röntgen

Intraorális röntgen

Egy-egy fogról készít részletes felvételt, mely gyökérkezelést, vagy tömést megelőzően ad pontos információt a szakorvosnak. 

Autokláv

Autokláv

Nagy nyomású gőz segítségével sterilizálja a kezelések során alkalmazott eszközöket, melynek eredményeként a kórokozók elpusztulnak.