Hasznos tudnivalók

Az alábbiakban összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, melyeket pácienseink tesznek fel nekünk. Ha bármi egyéb kérdése lenne kezeléseinkkel kapcsolatban, forduljon bizalommal kollégánkhoz a +36 20 334-8649 telefonszámon.

Igen. Kérjük, minden esetben kérjen időpontot a +36 1 789 2599 vagy +36 20 334 8649 telefonszámok valamelyikén. Az időpontfoglalásnak köszönhetően tudjuk garantálni Önnek a minimális várakozási időt, valamint akut esetben a mielőbbi ellátást.

A várakozási időt igyekszünk minimalizálni, a kezelést megelőzően legfeljebb 15 perc várakozásra számíthat. Hogy ezt minden páciensnek garantálni tudjuk, a csúszások elkerülése érdekében kérjük, érkezzen pár perccel az egyeztetett időpont előtt.

Hétvégén sajnos nincs rendelés, csak időpont egyeztetésben, illetve a kezeléssel kapcsolatban esetlegesen felmerülő kérdésekben tudunk segíteni a +36 20 334 8649 telefonszámon 18.00-19.00 óra között.

Amennyiben nem tud megjelenni az előre egyeztetett időpontban, időpontját a +36 1 789 2599 vagy +36 20 334 8649 telefonszámok valamelyikén mondhatja le. A lemondásnak nincs külön díja, de kérjük az ellátás gördülékenységének érdekében minden esetben tegye meg telefonon, vagy akár e-mailben a recepcio@heppdental.hu címen, hogy mindenkinek biztosíthassuk a gyors és szakszerű ellátás.

Rendelőnk Budapesten a 13. kerületben a Véső utca 10 szám alatt található. Helyi tömegközlekedéssel legkönnyebben az M3-as metróval, 75-ös vagy a 79-es trolibusszal, valamint az 1-es villamossal érhető el. Mind a Dózsa György út, mind az Árpád-híd megállók irányából 5-5 perc séta a Véső utca 10.

Parkolási lehetőség csak az utcán van. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a rendelő fizetős övezetben található, munkanapokon 8-18 óra között minden esetben váltson parkolójegyet. Parkolási zóna: 0138

Igen. Amennyiben ismert fémallergiája van, kérjük, jelezze kezelőorvosának a kezelés megkezdése előtt. Ilyen esetben speciális, fémmentes anyagokat alkalmazunk a kezelések során.

Igen. A végleges korona, vagy híd elkészültéig ideiglenes koronát biztosítunk a lecsiszolt fogra, hogy Ön ne maradjon fogak nélkül.

Igen. Lehetőséget biztosítunk első alkalommal a gyerekek számára az ismerkedésre, beszélgetésre, hogy ez által felkészültebbek legyenek, mire sor kerül a tényleges kezelésre.

Rendelőnkben a kezelést követően fizethet készpénzzel, bankkártyával, illetve egészségpénztári kártyával is, ide kattintva megtekintheti az elfogadott egészségpénztári kártyák listáját.